Handige tips

Bloog IT

Pin
Send
Share
Send
Send


Ons ervaren team van editors en onderzoekers heeft bijgedragen aan dit artikel en het getest op juistheid en volledigheid.

Het contentmanagementteam van wikiHow volgt zorgvuldig het werk van de editors om ervoor te zorgen dat elk artikel aan onze hoge kwaliteitsnormen voldoet.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kunt voorkomen dat anderen uw foto of album op Facebook kunnen bekijken. Dit kan op de website en in de mobiele Facebook-applicatie. Houd er rekening mee dat u de privacy-instellingen niet kunt wijzigen voor foto's, video's en albums die u niet naar uw profiel heeft geüpload.

Instructies voor het verwijderen van foto's

Om een ​​foto op Facebook te verwijderen, moet u naar het accountprofiel van het bovenste menu gaan (de knop met uw naam bovenaan). Nadat we naar het profiel zijn gegaan, selecteert u het tabblad 'foto'. Hier ziet u een lijst met alle albums die u hebt gemaakt en de foto's die eerder zijn gedownload. Om een ​​foto op Facebook te verwijderen, moet u erop klikken met de muis.

Selecteer een fototabblad in het profielmenu

Wanneer de foto open is, ziet u in de rechter benedenhoek onder de foto de knop "opties". Ga naar het gedeelte voor fotobeheer en zoek het benodigde item "foto verwijderen". Klik op de knop en verwijder de foto.

Eenvoudig verwijderen van Facebook-foto's

De tweede manier om een ​​foto op Facebook te verwijderen, is door naar het fotogedeelte van je profiel te gaan. Selecteer het tabblad "Uw foto's" en bekijk een lijst met alle afbeeldingen die naar Facebook zijn geüpload. We gaan met de muis over de foto en zien een pop-upbewerkingsknop rechtsboven in de foto (in de vorm van een potlood). Klik op het pictogram en selecteer het item "foto verwijderen".

Hoe de toegang tot foto's op Facebook te beperken

Als u geen foto's op Facebook wilt verwijderen, kunt u de toegang eenvoudig beperken. Tegelijkertijd kunt u in de instellingen verschillende privacyniveaus voor de foto opgeven. Om dit te doen, voeren we het volgende algoritme uit:

Foto privacy instelling

  • ga naar het gedeelte met foto's en selecteer de foto waartoe u de toegang wilt beperken.
  • klik in het venster aan de rechterkant van het scherm op de knop "bewerken".
  • er wordt een paneel geopend om de foto te beschrijven en de privacy te configureren.
  • klik op de knop "toegankelijk voor iedereen" en selecteer de kring van personen waarvoor we de foto willen openen.
  • In totaal zijn er 5 toegangsniveaus voor privacy beschikbaar. Als u "alleen ik" selecteert, is deze foto alleen zichtbaar voor u.

Dus zonder de foto te verwijderen, kunt u de afbeelding verbergen voor alle Facebook-gebruikers.

De kring van mensen selecteren waarvoor de foto is geopend

Nu weet je hoe je een foto op Facebook kunt verwijderen of privé kunt maken. Als je nog steeds vragen hebt over het gebruik van privacy op Facebook, schrijf ze dan in de reacties.

Trouwens, als je je zorgen maakt over privacy, lees dan hoe je onzichtbaar kunt worden op Facebook.

Algemene informatie

  • Bij het bewerken van een profiel kunt u de aanwezigheid van basisinformatie, zoals woonplaats, geboortedatum, aangeven. pers Informatie bijwerken (onder de foto op de achtergrond) en vervolgens op de knop Bewerken naast het veld dat u wilt bewerken. Gebruik het pictogram voor doelgroepselectie voor elke informatiecategorie om te bepalen wie deze kan zien.
  • Iedereen kan uw openbaar beschikbare informatie zien, waaronder naam, achternaam, gebruikersfoto, foto, achtergrond, geslacht, gebruikersnaam, gebruikers-ID (accountnummer).
  • Alleen jij en je vrienden kunnen berichten plaatsen op je prikbord. Bij het publiceren van inhoud kunt u aangeven wie deze kan zien met behulp van het publiekspictogram van de lezer. Wanneer iemand een bericht op uw Facebook-prikbord plaatst, kunt u de lijst met mensen die dit bericht kunnen zien overschrijven door een lezerskring te selecteren met behulp van de instelling.

Toegang tot hulpmiddelen

  • Bij het bewerken van informatie kunt u aangeven wie de individuele inhoud kan zien met behulp van het pictogram om het publiek van lezers te selecteren.
  • U kunt ook foto's, berichten en activiteitsgebeurtenissen van toepassingen waarin u bent gemarkeerd goedkeuren of weigeren voordat u ze aan uw tijdlijn toevoegt, op voorwaarde dat de functie is ingeschakeld Chronicle Review. Houd er rekening mee dat hierdoor de tag en de bijbehorende inhoud (bijvoorbeeld foto, bericht) niet worden verwijderd, de publicatie nog steeds beschikbaar is voor lezers die door de auteur op andere plaatsen op Facebook zijn aangegeven, bijvoorbeeld in de nieuwsfeed of zoekactie.
  • Stel uw lezerspubliek in met behulp van opties Doelgroepinstellingen.

  • Gebruik de functie om te zien hoe anderen uw profiel zien Zie hoe.

Ontdek wie op Facebook kan posten

Gebruik bij het publiceren van een bericht in de Chronicle doelgroep selectie functie om het lezerspubliek te bepalen waarvoor het beschikbaar is. Als je de lijst met mensen die toegang hebben tot de inhoud wilt wijzigen, ga je na publicatie terug naar het lezerselectiepictogram en selecteer je een nieuwe cirkel.

Je kunt ook een lezerspubliek instellen voor meerdere berichten tegelijk. In de Accountinstellingen vindt u een tool waarmee u de kring van ontvangers van berichten kunt wijzigen die met de parameter zijn gemaakt Voor iedereen, Vrienden van vrienden en Alleen vrienden.

Om deze tool te gebruiken:

  1. Klik op het menupictogram in de rechterbovenhoek van een Facebook-pagina en selecteer Instellingen,
  2. Selecteer in het linkermenu vertrouwelijkheid,
  3. In de sectie Wie kan mijn materialen zien? druk op de knop Beperk het publiek van publicaties die openstaan ​​voor vrienden van vrienden of alle gebruikers?

  • Klik op Zichtbaarheid van oude berichten beperken.
  • Enkele belangrijke informatie over deze tool:

    • Om deze bewerking in de toekomst te annuleren, moet u de kring van ontvangers van elke post configureren individueel. Publieksbeperkingen voor oude berichten kunnen niet met één klik ongedaan worden gemaakt.
    • Als iemand in een bericht is getagd, blijft hij in de kring van ontvangers van het bericht.
    • Deze tool verandert alleen het aantal ontvangers van berichten die u zelf hebt toegevoegd. Als je in een bericht bent gemarkeerd door een andere persoon, heeft hij volledige controle over de lijst met ontvangers van zijn berichten.

    Bekijk de video: J Bloog - Let's do it Again Zumba Ania Loki (Juni- 2021).

    Pin
    Send
    Share
    Send
    Send