Handige tips

Plaatsen Graph SDK voor iOS

Pin
Send
Share
Send
Send


Met de Facebook-app "Plaatsen" kunt u de locatiefunctie op uw iPhone of andere smartphone gebruiken. Hiermee kunt u de echte locatie van uw vrienden zien door de uwe aan te wijzen. Bovendien kunt u zien of een van uw vrienden niet ver van u heeft ingecheckt, zodat u, indien u dat wenst, verbinding met hem kunt maken. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u uw locatie kunt delen met vrienden en om veiligheidsredenen voor anderen verborgen kunt blijven.

A. Maak een ontwikkelaarsaccount

Als u geen Facebook-ontwikkelaarsaccount hebt, klikt u op de onderstaande knop om er een te maken. Het Facebook-ontwikkelaarsaccount biedt toegang tot ontwikkeltools en stelt u in staat om Facebook-applicaties te maken.

Heeft u al een Facebook-ontwikkelaarsaccount? Ga dan naar de volgende stap.

Verificatie via smartphone of pc

Voordat u uw locatie kunt delen met uw Facebook-vrienden, moet Facebook weten waar u bent. Open gewoon touch.facebook.com in uw webbrowser (of gebruik de Facebook-app voor iPhone op uw iPhone, iPod Touch of iPad) en u ziet een tabblad onder Inbox met de naam Plaatsen. Voor een iOS-toepassing wordt een nieuw pictogram weergegeven in het midden van het hoofdscherm.

pers plaatsen , en u ziet uw laatste cheques, evenals de verificatiecontroles van uw vrienden, inch Hier kunt u meer informatie vinden over de plaatsen waar uw vrienden controleren (kaartlocatie, beschrijving, routes, opmerkingen en andere cheques), of u kunt uzelf in de dichtstbijzijnde controleren ter plaatse door te klikken Inchecken in de rechterbovenhoek van de pagina.

Als u de juiste plaats om te registreren niet kunt vinden, kunt u meer locaties in de buurt bekijken door op de pijl naar rechts op het tabblad Plaatsen te klikken totdat u het vindt (als u de iPhone-app gebruikt, bladert u naar het einde en drukt u op Meer locaties in de buurt weergeven ).

De lijst met beschikbare plaatsen is afkomstig van cheques van anderen en lijsten van Bing, dus u moet mogelijk uw locatie zelf toevoegen - klik gewoon toe te voegen, en het brengt u naar een pagina waar u een naam en een beschrijving kunt invullen.

Zodra u op "Controleren" B klikt, krijgt u een lijst met de dichtstbijzijnde plaatsen waar andere mensen zich hebben geregistreerd. Klik op degene die je wilt controleren en je kunt ervoor kiezen om te reageren op wat je daar doet, of je Facebook-vrienden toevoegen aan je registratie (klik Wat ben je aan het doen? en vrienden tags met jou , respectievelijk). Druk vervolgens op de grote knop Inchecken en het zal verschijnen in uw nieuwsfeed.

Hoewel Places voornamelijk bedoeld is voor smartphonegebruikers, is het niet afhankelijk van het GPS-apparaat om uw locatie te vinden - u kunt zich registreren met een laptop of iPod Touch. Ga gewoon naar touch.facebook.com in je browser (je hebt natuurlijk internettoegang nodig) en je kunt vanaf je bureau of café gaan.

Neem contact op met vrienden

Als je niet op Facebook bent om iedereen te laten zien wie je een eenling hebt, wil je uiteindelijk de vrienden die je bewaart aan je Facebook-account toevoegen. Het enige wat u hoeft te doen is kiezen Vrienden van u met vriendenoptie bij registratie.

Nadat u uw vrienden hebt toegevoegd en geregistreerd, verschijnen ze ook in de nieuwsfeed. Als ze Facebook Places niet hebben gebruikt, worden ze pas op hun kanaal weergegeven als ze de registratie goedkeuren. De volgende keer dat ze zich aanmelden, worden ze gevraagd of ze de registratie willen toestaan ​​of weigeren.

Je kunt alleen vrienden toevoegen tijdens de registratie, dus als je iemand bent vergeten en ze later wilt toevoegen, heb je pech.

Het kan vrij moeilijk zijn voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in privacy - bij het onderzoeken van dit deel heb ik verschillende van mijn collega's gecontroleerd PCWorld in lokale bars om ongeveer 11 uur op een werkdag - dus als je Facebook Places wilt gebruiken zonder je vrienden je te laten uitchecken, kun je het uitschakelen door het uit te schakelen "Vrienden kunnen me op plaatsen controleren." in de privacy-instellingen (klik op de link voor gedetailleerde instructies). Als dit is uitgeschakeld, kunnen uw vrienden nog steeds proberen u toe te voegen tijdens de registratie, maar dit wordt niet weergegeven tijdens de daadwerkelijke registratie.

Uw Facebook-plaats bezitten

Terwijl iemand Facebook Place kan toevoegen, kunnen bedrijfseigenaren een Places-vermelding omzetten in hun Facebook-pagina, met Likes en Wall, en al die andere leuke dingen. (Vergeet niet te lezen "Drie manieren om te profiteren van Facebook-plaatsen.")

Begin met het registreren in uw plaats (of voeg het toe als het niet in de lijst met plaatsen in de buurt verschijnt) en klik op de link onderaan de pagina waar het wordt aangegeven Is dit jouw bedrijf?

Facebook wil niet dat mensen de vermelding van iemand anders van het bedrijf cybersquaten, dus je moet het vakje aanvinken om te bevestigen dat je de officiële vertegenwoordiger van het bedrijf bent en klikken Doorgaan met controleren om door te gaan.

U moet dan contactgegevens voor uw bedrijf verstrekken, inclusief uw federale werknemersidentificatienummer (indien van toepassing) en alle officiële documentatie (registratiecertificaat, artikelen van registratiecertificaat, lokale bedrijfsvergunning of BBB-accreditatie).

Zodra u deze informatie verzendt en goedkeuring krijgt van het gebruikersteam van Facebook-gebruikers, bent u volledig gecontroleerd over uw nieuwe locatie. Er is geen woord over wat er zal gebeuren als u de personificatie van een werknemer begrijpt, en we raden af ​​om het te proberen.

Hoe Facebook-plaatsen uit te schakelen

Duik in Facebook-plaatsen en besluit dat dit niet voor jou is? Er zijn verschillende instellingen die u moet wijzigen om deze volledig uit te schakelen. Begin door over te schakelen naar Account, Privacyinstellingen, en klik Pas opties aan in het gedeelte Facebook delen.

Hier moet je de instellingen wijzigen voor de plaatsen waar ik vink. Mensen hier en vrienden kunnen me op plaatsen controleren (onder het kopje "Andere materialen").

U moet een andere instelling wijzigen: ga terug naar Privacy-instellingen, selecteer Wijzig instellingen in het gedeelte 'Toepassingen en sites' en klik op Instellingen wijzigen voor informatie die beschikbaar is voor uw vrienden .

haal het vinkje weg De plaatsen die ik heb bezocht en je zult goed zijn om te gaan. Voor een meer gedetailleerde uitleg over wat elke optie doet en waar u deze kunt vinden, controleert u of u dit nog niet hebt gedaan: "Facebook-plaatsen: privacy-instellingen instellen".

Voel je vrij om je Facebook-tips, trucs en weeën te delen in de reacties!

Bekijk de video: Exploring the Microsoft Graph SDK (Oktober 2021).

Pin
Send
Share
Send
Send